Kristof De Clercq

Bestuurslid

  • Geboortedatum:

    17 augustus 1968

  • Geboorteplaats:

    Gent

Beste buur,

Als vijfde generatie geboren en getogen Hyftenaar ben ik nauw verknocht met Lochristi, en haar sociaal leven. Intussen gehuwd en vader van twee kinderen, heb ik het Lootse nest nog steeds niet verlaten. Velen van u ken ik dan ook persoonlijk. Graag wil ik me engageren om van onze gemeente samen een betere plek te maken, om te werken en te winkelen, te leven en te sporten, en zo veel meer.

Ik werk als hoofdingenieur bij het Provinciebestuur, en meen dan ook een inhoudelijke meerwaarde te kunnen bieden op vlakken als infrastructuur en mobiliteit, gebouwen en energie, klimaat en milieu.

Zowat mijn hele leven ben ik al sportief en recreatief aan de slag in en rond Lochristi. Maar ook de jeugdbewegingen zijn me niet onbekend. Hoe de Lochristinaar zijn vrije tijd wil en kan vullen, ligt me dan ook na aan het hart.

Het is goed leven in Lochristi. Maar het kan nog beter. Stilstaan is achteruitgaan, en dus blijven we werk maken van de vele mogelijkheden die onze gemeente kan bieden. Toegankelijke natuur, sportfaciliteiten, zorg voor het klimaat en ons leefmilieu, veilig en vlot verkeer, ondersteuning van onze vele verenigingen, leefbare woonkernen, mobiliteit en zorg voor ouderen, solidaire hulp voor de zwakkeren in onze omgeving, versterken én verbinden van de wijkwerkingen. Het zijn maar enkele van de vele aspecten waar ik en WIJ werk kunnen van maken.

Heb je een vraag, zit je met een prangend probleem, heb je ideeën voor de uitbouw van de gemeentelijke werking ? Laat het me weten. Samen gaan we er voor.

Mobiliteit is een hot item, nationaal én in Lochristi.  Meer faciliteiten voor fietsers.  Veilig verkeer, in het bijzonder in…

Lees meer

Op 26 januari bracht CD&V zijn traditionele gelukwensen uit aan zo’n 150 verzamelde leden, sympathisanten en gelijkgestemde…

Lees meer

We kennen allemaal wel het ‘Vliegveld van Hyfte’.  In de jaren 60 is het landbouwgebied tussen Veldstraat en Smalle Heerweg…

Lees meer

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.